PSV stelt tweede assistent voor Faber aan: 'Specifieke kennis en expertise'

PSV stelt tweede assistent voor Faber aan: 'Specifieke kennis en expertise'

17-12-2019 13:42
57

Adil Ramzi maakt tot het einde van het seizoen deel uit van de technische staf van PSV. De voormalig Marokkaans internatinoal wordt overgeheveld naar het eerste elftal, waar hij interim-trainer Ernest Faber gaat bijstaan, melden de Eindhovenaren dinsdag.

"Ook in een interim technische staf probeer je door middel van verschillende profielen een goede combinatie te maken", legt technisch manager John de Jong uit op de clubsite. "Adil voegt met zijn achtergrond specifieke kennis en expertise toe die we goed kunnen gebruiken. We zijn blij dat hij ons wil helpen."

De 42-jarige Ramzi werkt al ruim vier jaar als jeugdtrainer bij PSV. Dit seizoen had de oud-aanvaller PSV O17 onder zijn hoede. Zijn vertrek bij dat elftal lossen de Eindhovenaren intern op. Naast Ramzi gaat ook Boudewijn Zenden als assistent van Faber aan de slag. Daarnaast blijft Ruud Hesp aan als keeperstrainer.

"In de winterstop gaan we met Boudewijn praten over de rest van het seizoen. We hopen dat hij blijft. Daarnaast gaan we in de komende weken bekijken op welke manier we de staf kunnen versterken", aldus De Jong.

Van Bommel werd maandag ontslagen door PSV. Hoofd jeugdopleiding Faber neemt het stokje tot het einde van het seizoen over.