Defensieve problemen bij Liverpool: Van den Berg en Hoever alsnog naar Qatar

Defensieve problemen bij Liverpool: Van den Berg en Hoever alsnog naar Qatar

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 13:12wo 18-12-2019 om 13:12

Laatste update: woensdag 18 december 2019 om 13:12wo 18-12-2019 om 13:12

Mooi nieuws voor Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever. De Nederlandse verdedigers hebben van manager Jürgen Klopp te horen gekregen dat ze naar Qatar af mogen reizen om zich aan te sluiten bij de WK-selectie van Liverpool.

Door het drukke schema van de ploeg - op dinsdag de League Cup-wedstrijd tegen Aston Villa, op woensdag de WK voor clubs-wedstrijd tegen Monterrey - was Liverpool genoodzaakt een jeugdig elftal de wei in te sturen voor de clash met Aston Villa. Na die wedstrijd, die met 5-0 werd verloren, kregen Hoever, Van den Berg en doelman Caoimhin Kelleher te horen dat ze de reis naar Qatar mogen maken om aan te sluiten bij het eerste elftal.

Dejan Lovren en Joël Matip zijn er niet bij tegen Monterrey, waardoor Klopp zich genoodzaakt zag de jonge Nederlanders over te laten komen. Harvey Elliot - die dinsdag tegen Aston Villa indruk maakte - blijft achter in Engeland, terwijl keeper Kelleher wel naar Qatar afreist, ondanks het feit dat er met Alisson Becker, Adrián en Andy Lonergan al drie keepers in de Liverpool-selectie zitten.

De wedstrijd tussen Monterrey en Liverpool start woensdagavond om 18:30 uur.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws