Ophef na uitlachen door Koeman jr.: Ik denk dat je hem vermoord had

Ophef na uitlachen door Koeman jr.: "Ik denk dat je hem vermoord had"

18-12-2019 15:30 Laatste update: 16:55
KNVB beker 36 Reacties

Robbert Susan heeft dinsdagavond niets meegekregen van de onsportieve reactie van Ronald Koeman jr. nadat hij de beslissende penalty miste in het bekerduel tussen TOP OSS en Katwijk. Doelman Koeman lachte de speler van Katwijk opzichtig uit na zijn misser.

De beelden van het moment verspreidden zich snel. "Ik heb het helemaal niet door gehad", zegt Susan daags na de wedstrijd tegen FOX Sports. "(...) In de kleedkamer kwam onze assistent naar me toe: het is maar goed dat je je shirt over je hoofd had getrokken, ik denk dat je hem vermoord had. Het is niet slim en niet netjes wat Koeman doet."

Koeman beloofde na afloop zijn excuses aan te bieden. Of dat gebeurd is? "Nou, in het voorbijgaan heeft hij iets gezegd maar volgens mij heeft hij niet echt zijn excuses gemaakt. Misschien heb ik het niet gehoord in de emotie, maar het had in elk geval wel wat duidelijker gemogen van hem", vindt Susan. 

"Als je het echt benoemt na de wedstrijd verwacht ik wel dat je even naar me toe komt", vervolgt het 'slachtoffer'. "Ik ben zelf ook niet de makkelijkste in het veld en ik heb ook wel eens m'n excuses aangeboden, maar dan loop je wel even naar iemand toe en dan meen je het. Niet even snel in het voorbijgaan. Maar goed, hij heeft het uitgelegd op tv dus dan is het voor mij ook prima. Gelukkig heb ik het niet door gehad."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s