'Gerrard zet hoog in tijdens transferwinter: Giroud is al benaderd door Schotten'

'Gerrard zet hoog in tijdens transferwinter: Giroud is al benaderd door Schotten'

Gepubliceerd: donderdag 26 december 2019 om 11:36do 26-12-2019 om 11:36

Het Rangers FC van manager Steven Gerrard is van plan om een grote vis binnen te halen, menen The Daily Record. Volgens de Schotse en Franse media zitten The Gers achter Olivier Giroud aan.

De 33-jarige spits was in 2018 nog een vaste waarde bij wereldkampioen Frankrijk, maar vervult een bijrol bij Chelsea. Sinds de entree van manager Frank Lampard is hij nauwelijks van de bank gekomen: de teller staat dit seizoen op zeven wedstrijden in alle competities. Giroud kan over een half jaar transfervrij vertrekken, maar liet ondanks weten dat hij overweegt om in januari al te verkassen: Rangers heeft inmiddels contact gezocht met de Fransman, aldus The Daily Record en L'Équipe.

De ploeg van Gerrard probeert uit alle macht om de hegemonie van Celtic – acht keer op rij kampioen – te doorbreken: The Gers gaan Boxing Day in met een achterstand van vijf punten op de aartsrivaal. Alfredo Morelos is momenteel degene die de doelpunten moet maken op Ibrox, de 37-jarige Jermain Defoe is de stand-in van de Colombiaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws