'Extra optie voor Eriksen: volgende Europese topclub biedt Deen contract aan'

'Extra optie voor Eriksen: volgende Europese topclub biedt Deen contract aan'

Gepubliceerd: woensdag 1 januari 2020 om 21:30wo 01-01-2020 om 21:30

Meerdere Europese topclubs tonen interesse in Christian Eriksen. De middenvelder van Tottenham Hotspur beschikt over een aflopend contract in Londen en lijkt niet van plan om te verlengen. Internazionale leek de belangrijkste kandidaat, maar ook Paris Saint-Germain heeft zich inmiddels in de strijd gemengd.

Volgens La Gazzetta dello Sport kan de Deen rekenen op interesse van Internazionale, Real Madrid en Paris Saint-Germain. Verschillende media meldden woensdag dat Eriksen zijn beslissing al heeft gemaakt en zijn carrière voort wil zetten bij Inter.

Tottenham legt zich nog niet neer bij een eventueel vertrek van de spelmaker en probeert het contract met Eriksen te verlengen. Hij verdient op het moment ongeveer 4,5 miljoen euro in Londen en Spurs bood hem een salarisverhoging naar tien tot twaalf miljoen euro, maar daar ging Eriksen niet mee akkoord. Volgens La Gazetta dello Sport wil Inter hier in januari van profiteren en heeft directeur Giuseppe Marotta al gesproken met de middenvelder.

Zijn club krijgt wel zware concurrentie, nu ook PSG zich in de strijd om de handtekening van Eriksen heeft gemengd. De club uit Parijs zou al een contractvoorstel in hebben gediend, waardoor Eriksen twaalf miljoen per jaar kan gaan verdienen. Dit contract zou hem tot 2025 verbinden aan de club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws