Achahbar per direct zonder club: 'Alleen Eredivisie-kwaliteit is niet genoeg'

Achahbar per direct zonder club: 'Alleen Eredivisie-kwaliteit is niet genoeg'

02-01-2020 15:52 Laatste update: 16:22
64

Anass Ahachbar heeft met onmiddellijke ingang geen club meer. FC Dordrecht heeft besloten het contract van de 25-jarige aanvaller te ontbinden. Ook Ramón ten Hove, Jordie van Leeuwen en Noah Lewis zijn vertrokken.

Dordrecht haalde Achahbar in september transfervrij in huis. "Voor beide partijen was het beter als we uit elkaar gingen", verklaart technisch directeur Harry van den Ham aan RTV Rijnmond. "Met zijn kwaliteiten hoort Achahbar in de Eredivisie te voetballen, maar alleen kwaliteit is niet genoeg. Dat is duidelijk."

Het verblijf van Achahbar duurde niet langer dan vier maanden. Hij was één keer trefzeker in veertien competitiewedstrijden.

Feyenoord-huurlingen Ten Hove, Van Leeuwen en Lewis kwamen afgelopen zomer op huurbasis naar de Krommedijk, maar konden geen indruk maken. Ook zij zijn vertrokken. Dordrecht bungelt halverwege het seizoen onderaan de Keuken Kampioen Divisie.

Van den Ham baalt van de teleurstellende samenwerking met Feyenoord. "Niet wat het zou moeten worden", concludeert hij. "Vervolgens heb ik begrepen dat Hans de Zeeuw nog contact met Feyenoord heeft. Het is niet helemaal van de baan, maar vooralsnog is de situatie dat FC Dordrecht weinig met Feyenoord doet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie