Beerens versus Slutsky bij Vitesse: 'Hij heeft me een jaar voetbal afgepakt'

Beerens versus Slutsky bij Vitesse: 'Hij heeft me een jaar voetbal afgepakt'

Gepubliceerd: zaterdag 4 januari 2020 om 07:52za 04-01-2020 om 07:52

Laatste update: zaterdag 4 januari 2020 om 08:08za 04-01-2020 om 08:08

Roy Beerens krijgt bij Vitesse kans op eerherstel. Hij botste begin vorig jaar met Leonid Slutsky, die inmiddels vertrokken is. Beerens had aanmerkingen op de speelstijl van de Rus.

Beerens wilde dat Vitesse aanvaller ging spelen, terwijl Slutsky een behoudende tactiek had geïntroduceerd. "Ik ventileerde mijn mening", zegt Beerens in de Gelderlander.

"Ik had aanmerkingen op de speelwijze. En niet als reserve, hè. Ik stond altijd in de basis. De groep wilde aanvallender spelen. Maar Sloetski hield vast aan zijn plan", zegt Beerens. "Hij stelde een dag later dat hij andere geluiden kreeg. Daarna kwam ik niet meer in zijn plannen voor."

Beerens zat vervolgens op de tribune en hoefde zelfs niet meer te komen trainen. Toch is hij niet boos op Slutsky. "Het zijn twee meningen. Slutsky heeft me wel een jaar voetbal afgepakt. En ik had ook gehoopt op steun vanuit de groep. Maar in voetbal denkt iedereen allereerst aan zichzelf. Dat is de wereld. Ik ben nuchter. Ik heb gedaan wat ik dacht dat goed was. En dit was daar het gevolg van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Beerens wat toevoegen aan Vitesse?

(1231 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws