Van den Brom verliest belangrijk drietal: 'Het ziet er niet helemaal lekker uit'

Van den Brom verliest belangrijk drietal: 'Het ziet er niet helemaal lekker uit'

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 09:52zo 12-01-2020 om 09:52

FC Utrecht sloot het trainingskamp in het Spaanse La Manga vrijdag af met een knappe overwinning op Bayer Leverkusen (4-3), maar toch kent de ploeg van trainer John van den Brom problemen in aanloop naar de hervatting van de Eredivisie.

Aanvoerder Willem Janssen, middenvelder Adam Maher en doelman Maarten Paes vielen in de eerste helft van het duel geblesseerd uit. Mocht dat drietal volgende week ook ontbreken, dan moet Van den Brom puzzelen. "Ik weet nog niet hoe ernstig het is. Maar het ziet er niet helemaal lekker uit. Dat is wel een smetje", aldus de trainer in gesprek met het AD.

Vrijdag treedt FC Utrecht in Zwolle al aan tegen PEC en dus is het maar de vraag of de uitgevallen spelers dan inzetbaar zijn. "De tijd naar vrijdag is relatief kort en daar hebben we alles en iedereen bij nodig. En we missen nog een vierde, omdat ook Justin Lonwijk deze week geblesseerd eraf ging. Het is afwachten hoe dit zich allemaal ontwikkelt."

Bart Ramselaar en Jean-Christophe Bahebeck zijn volgens het AD sowieso nog niet klaar voor een basisplaats tegen PEC Zwolle, waardoor Van den Brom mogelijk met een gehavend elftal aan de aftrap moet verschijnen. Een meevaller voor de trainer is wel dat Adrián Dalmau na lang blessureleed weer op de weg terug is. De aanvaller opende de score namens FC Utrecht tegen Bayer Levekussen, waarna Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Issah Abass zorgden voor de overige treffers.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws