'Arnesen legt eis neer: voorganger Troost moet voor 'Feyenoord-DNA' zorgen'

'Arnesen legt eis neer: voorganger Troost moet voor 'Feyenoord-DNA' zorgen'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 23:38di 14-01-2020 om 23:38

De nieuwe Feyenoord-directeur Frank Arnesen heeft geëist dat zijn voorganger Sjaak Troost binnenboord blijft, meldt De Telegraaf. De oud-verdediger van de Rotterdammers fungeerde na het vertrek van Martin van Geel als technisch directeur ad interim en zou daarna terugkeren in de raad van commissarissen.

De invloedrijke Vrienden van Feyenoord – die Troost in eerste instantie al naar voren hadden geschoven in de rvc – zouden hier echter op tegen zijn. De Europees kampioen van 1988 zou in zijn 'nieuwe' functie moeten oordelen over zijn eigen beleid als technisch directeur en had volgens de Vrienden van Feyenoord onvoldoende indruk gemaakt, schreef het Algemeen Dagblad.

Arnesen heeft volgens De Telegraaf echter aangedrongen op het aanblijven van Troost. De Deen wil dat minstens één van de commissarissen over een voetbalachtergrond én over 'Feyenoord-DNA' beschikt, klinkt het. De rvc wordt momenteel gevormd door president-commissaris Toon van Bodegom, Richard Bruens en Gérard Moussault. Herman van Drie stapte in december op.

Poll

Gaat Arnesen voor rust in de tent zorgen bij Feyenoord?

(4907 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws