Van Hanegem: 'Mensen die 5 euro geven en denken dat ze de baas van Feyenoord zijn'

Van Hanegem: 'Mensen die 5 euro geven en denken dat ze de baas van Feyenoord zijn'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 09:15wo 15-01-2020 om 09:15

Willem van Hanegem ziet de huidige interne onrust bij Feyenoord met lede ogen aan. Volgens ingewijden woedt er een machtsstrijd in De Kuip, met de directie, de raad van commissarissen en de Vrienden van Feyenoord als hoofdrolspelers.

De Kromme vraagt zich af 'waar die mensen mee bezig zijn', liet hij tijdens de nieuwjaarsreceptie weten aan RTV Rijnmond. "Er wordt niet altijd goed gespeeld, dat doet zeer. Maar dit doet ook zeer", aldus Van Hanegem. "Zorgen dat alles weer bij elkaar komt, dat is het moeilijkste wat er is hier. Want als er mensen zijn die vijf euro hebben gegeven, denken ze dat ze de baas van Feyenoord zijn, weet je niet? Verschrikkelijk, je moet blij zijn dat je hier erbij hoort."

De perikelen in De Kuip gaan Van Hanegem niet in de koude kleren zitten. "Als je dit allemaal hoort, mag je je toch wel zorgen maken? Dit is toch eigenlijk te gek voor woorden? Ik ben bang dat deze grote, mooie club uit elkaar valt. Dat je niemand meer krijgt om een functie te bekleden. Als je alleen maar goede wil hebt en altijd weer tegen wordt gewerkt door deze of gene..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Arnesen voor rust in de tent zorgen bij Feyenoord?

Ja
66%
Nee
34%
(4907 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws