Karsdorp maakt rentree tegen Heracles: 'Ging heel snel, misschien iets te snel'

Karsdorp maakt rentree tegen Heracles: 'Ging heel snel, misschien iets te snel'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 07:23zo 26-01-2020 om 07:23

Rick Karsdorp maakte tegen Heracles Almelo zijn eerste minuten na zijn liesoperatie. De rechtsback, die in Almelo als vleugelaanvaller werd gebruikt door trainer Dick Advocaat, is blij met zijn rentree.

"Volgens mij was het zeven minuten, plus zes? Het is lekker om weer mee te doen met de jongens, ik voel me eigenlijk voor het eerst echt lekker in mijn vel zitten", reageert Karsdorp na het duel met Heracles voor de camera van RTV Rijnmond. "Het gaat de goede kant op."

Karsdorp sukkelde al langere tijd met liesproblemen en was uiteindelijk blij dat hij geopereerd kon worden. Hij keerde tegen Heracles al 'snel' weer terug in het elftal. "Het ging heel snel, misschien iets te snel", aldus de verdediger. "Ik denk dat ik hier veel te lang mee heb gelopen, het was niet alleen deze periode bij Feyenoord dat ik al last had van die lies. Bij AS Roma heb ik klachten gehad en nu weer bij Feyenoord. Dan ben je blij dat je geopereerd kan worden."

Of de problemen nu helemaal opgelost zijn weet Karsdorp niet, maar hij heeft in ieder geval een stuk minder last van zijn lies. "Het kan altijd terugkomen, dat heb je zelf niet in de hand. Mijn lies was altijd al heel zwak, daar is een matje in geplaatst waardoor het wat sterker is geworden. Dat is nu goed en ik heb het ook niet meer gevoeld, dat is lekker."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws