'Sluipmoordenaar' De Jong wéér belangrijk: Ik heb erg hard gewerkt

'Sluipmoordenaar' De Jong wéér belangrijk: "Ik heb erg hard gewerkt"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 12:05zo 26-01-2020 om 12:05

Luuk de Jong is blij dat hij opnieuw belangrijk heeft kunnen zijn voor Sevilla. De boomlange spits maakte zaterdag tegen Granada het openingsdoelpunt. Sevilla won met 2-0.

De Jong wordt door Spaanse media al betiteld als 'sluipmoordenaar'. "Jesus Navas gaf een goede voorzet. Ik maakte vervolgens een goede goal met het hoofd", zegt De Jong op de clubsite van Sevilla. De Jong is niet alleen belangrijk met goals, maar verzet ook bergen werk. Dat erkent hij zelf ook.

"Ik heb erg hard gewerkt, maar dat is normaal. Voor mij is het gebruikelijk om hard te werken voor het team. Dat doe ik in iedere wedstrijd. Vandaag verdient het hele team de credits, het was een geweldige overwinning."

De Jong hoopt de stijgende lijn door te kunnen trekken. "Ik doe iedere wedstrijd mijn best. Het gevoel is goed. Ik hoop dat we dit kunnen laten zien in meerdere wedstrijden." Sevilla speelt donderdag in de achtste finale van de Copa del Rey tegen Mirandés, dat uitkomt op het tweede niveau van Spanje. "De beker is ook belangrijk voor ons. Morgen focussen we ons volledig op die wedstrijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws