Bozeník is dolblij: 'Toen ik het stadion voor het eerst zag werd ik heel gelukkig'

Bozeník is dolblij: 'Toen ik het stadion voor het eerst zag werd ik heel gelukkig'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 14:39ma 27-01-2020 om 14:39

Róbert Bozeník is dolblij dat hij de komende jaren actief zal zijn voor Feyenoord. De 20-jarige spits uit Slowakije tekende maandag een contract voor vierenhalf jaar in Rotterdam en zal de concurrentie aangaan met Nicolai Jörgensen.

De jonge Slowaak denkt dat Feyenoord en hij goed matchen. "Toen ik voor het eerst contact had gehad met meneer Arnesen (technisch directeur van de Rotterdammers, red.) wist ik dat Feyenoord de beste optie voor mij was", vertelt hij op zijn perspresentatie. "Ik had drie aanbiedingen liggen, maar dit is top voor mij. Aanvallend voetbal, veel betrokken zijn in het spel. En daarnaast: toen ik het stadion voor het eerst zag werd ik heel gelukkig."

Bozeník, die zichzelf omschrijft als een 'hardwerkende spits die alles voor het team over heeft', moet de concurrentiestrijd aangaan met Nicolai Jörgensen. Hij verwacht daar een zware kluif aan te gaan hebben. "Hij is een topspeler en Feyenoord is topkwaliteit. Ik moet wachten op mijn kans, maar ik zal er alles aan gaan doen om er te staan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws