Vuckic viert goal tegen PSV met de bank: 'Voorheen waren we niet echt een team'

Vuckic viert goal tegen PSV met de bank: 'Voorheen waren we niet echt een team'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 19:28ma 27-01-2020 om 19:28

Haris Vuckic was zondagavond belangrijk voor FC Twente door als invaller de 1-1 tegen de touwen te jagen bij PSV. De spits kreeg geen basisplaats toebedeeld van trainer Gonzalo García, maar bewees toch zijn waarde door doel te treffen.

Er was geen sprake van revanchegevoelens bij Vuckic, die na zijn doelpunt meteen naar de trainer rende. "Hij zei dat ik het verschil moest maken en dat deed ik", meldt een blije Vuckic na afloop tegenover RTV Oost. "Dat wilde ik vervolgens met het hele team vieren."

Dat had een speciale reden, gaf de spits aan. "Ik denk dat we in het verleden niet echt een team zijn geweest", zegt Vuckic voorzichtig. "Nu kun je voelen dat we dat wel zijn. Die spirit hebben we wel getoond, want we hebben een punt gepakt tegen een topteam."

Vuckic miste het trainingskamp van FC Twente in Spanje en er werd veel gespeculeerd over de toekomst van de sterke aanvaller. "Ik was gewoon ziek. Jullie hebben andere dingen geplaatst, maar in het vervolg moeten jullie even bij mij controleren hoe het echt zit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws