'Gehaast Manchester United wil pogingen FC Barcelona pareren en verhoogt bod'

'Gehaast Manchester United wil pogingen FC Barcelona pareren en verhoogt bod'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 19:44di 28-01-2020 om 19:44

Manchester United is niet van plan om de strijd om de handtekening van Bruno Fernandes te staken. De club heeft een verhoogd bod van 55 miljoen euro met mogelijke bonussen neergelegd in Portugal.

Sky Sports maakt dinsdagavond melding van de verhoogde som. Het Engelse medium spreekt zelfs van twee verhoogde boden in de afgelopen 24 uur. Sporting Portugal zou naar verluid vrede hebben met de geboden transfersom en het is dus afwachten of de deal rondkomt en welke keuze de Portugese middenvelder zal gaan maken, daar er ook concrete interesse van FC Barcelona op de loer ligt.

De Catalaanse grootmacht zou zelfs al een contract tot 2025 hebben aangeboden aan Fernandes, waarbij hij in eerste instantie een half jaar op huurbasis voor Valencia zal uitkomen, meldt Sky Sports. Doordat de Spanjaarden op de loer liggen is het voor de club van Ole Gunnar Solskjaer er dus veel aan gelegen om zo snel mogelijk de deal rond te krijgen, waardoor de selectie van de Noor wordt voorzien van een creatieve kwaliteitsinjectie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws