Sevilla doet weer zaken met AC Milan en haalt nieuwe 'aangever voor De Jong'

Sevilla doet weer zaken met AC Milan en haalt nieuwe 'aangever voor De Jong'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 21:20wo 29-01-2020 om 21:20

Luuk de Jong gaat er een nieuwe ploeggenoot bij krijgen. Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre –beter bekend onder zijn voetbalnaam Suso – is op weg naar Andalusië, meldt zijn huidige werkgever AC Milan.

De Rossoneri hebben woensdagavond een statement over Suso naar buiten gebracht. 'Wij willen bij dezen bekendmaken dat we een akkoord hebben bereikt met Sevilla. Suso zal een tijdelijke overstap maken, met een optie tot koop die onder bepaalde voorwaarden gelicht zal worden.' Welke voorwaarden dat zijn, laat de club in het midden. 'Wij willen Jesús graag bedanken voor zijn inzet en zijn toewijding namens onze club.'

De vijfvoudig international van Spanje keert na zes jaar terug in zijn geboorteland: Liverpool pikte hem in 2014 op bij UD Almería, daarna kwam de vleugelaanvaller uit voor Genoa en AC Milan. In San Siro was Suso sinds 2016 een vaste waarde, maar tijdens de voorbije weken kwam hij steeds minder aan spelen toe. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán moet hij naar verwachting de aanvoer voor De Jong verzorgen.

Sevilla heeft inmiddels ook gereageerd op het Suso-nieuws uit Milaan. De Andalusiërs deden eerder deze maand al zaken met AC Milan: verdediger Simon Kjaer maakte de overstap.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws