Valencia komt met blessurenieuws: gepasseerde Cillessen moet afwachten

Valencia komt met blessurenieuws: gepasseerde Cillessen moet afwachten

Gepubliceerd: vrijdag 7 februari 2020 om 14:13vr 07-02-2020 om 14:13

Laatste update: vrijdag 7 februari 2020 om 15:18vr 07-02-2020 om 15:18

Jasper Cillessen kent een buitengewoon ongelukkige periode bij Valencia CF. De doelman zag hoe zijn concurrent Jaume Domènech zijn rol als eerste keeper overnam en moet momenteel zelfs op de tribune plaatsnemen vanwege een blessure.

Valencia meldt vrijdagmiddag via de officiële kanalen dat Cillessen momenteel last heeft van een ontsteking in zijn linkerheup. De doelman moet afwachten hoe die blessure zich de komende dagen ontwikkelt.

Cillessen begon het seizoen als eerste keus onder de lat bij Valencia, de huidige nummer vijf van de Primera División. Nadat de Nederlander met blessures kreeg te maken verloor hij zijn basisplaats echter aan Domènech, die inmiddels definitief een streepje voor lijkt te hebben op Cillessen.

Ook nu kampt de ex-Ajacied dus met een blessure, wat zijn situatie niet makkelijker maakt. Door zijn blessure moet Cillessen al een aantal weken vanaf de tribune toekijken. Zo miste hij het treffen met zijn oude werkgever FC Barcelona (2-0 winst) en moest hij ook het verloren bekerduel met Granada (2-1) aan zich voorbij laten gaan.

Juist nu Cillessen de tweede keus onder de lat is, bood het bekertoernooi mogelijk kansen voor de Nederlander. Na de uitschakeling in de Copa del Rey strijdt Valencia nog op twee fronten: de competitie en de Champions League, waarin Atalanta Bergamo de tegenstander is in de achtste finale.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws