Moeizaam seizoen voor Feyenoord-aanvaller: 'Wacht op minuten die ik krijg'

Moeizaam seizoen voor Feyenoord-aanvaller: 'Wacht op minuten die ik krijg'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 10:06wo 12-02-2020 om 10:06

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 10:33wo 12-02-2020 om 10:33

Luciano Narsingh was belangrijk voor Feyenoord in de vorige bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aanvaller maakte vlak voor het einde van de verlengingen de beslissende 1-2, waardoor de Rotterdammers het donderdagavond op mogen nemen tegen sc Heerenveen.

Narsingh zorgde met zijn treffer tegen Fortuna voor dolblije gezichten bij zijn medespelers. "Het was een mooi moment in een lastige wedstrijd", geeft hij aan in gesprek met Feyenoord TV. "Mooi dat je voor de penalty's nog de 1-0 binnen kan schieten." De aanvaller kent een lastig seizoen bij Feyenoord en moet vaak op de bank beginnen in het elftal van trainer Dick Advocaat. "Je zit nu bij de eerste elf, ik wacht op de minuten die ik krijg. In die minuten moet ik gevaarlijk zijn en wil ik scoren en mijn acties maken."

Zijn medespelers waren blij voor hem toen Narsingh de winnende maakte tegen Fortuna. "We werken hard en hebben iedere dag plezier op de training. Het is mooi dat ik kan scoren en dat gunnen ze me ook." Narsingh kwam tot nu toe dertien keer in actie voor Feyenoord in de Eredivisie, waarvan het overgrote deel als invaller.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws