Linssen verrast met uitspraken: 'Als een club zo door het vuur gaat voor je..'

Linssen verrast met uitspraken: 'Als een club zo door het vuur gaat voor je..'

12-02-2020 15:46 Laatste update: 16:14
20

Alles wees erop dat Bryan Linssen na dit seizoen zou vertrekken bij Vitesse, maar inmiddels is dat niet zo zeker meer. De clubtopscorer laat weten toch weer open te staan voor een langer verblijf in Arnhem. 

Vitesse leek Linssen na dit seizoen transfervrij kwijt te raken. Hij wilde zijn vleugels uitslaan en een transfer maken naar het buitenland, maar krabbelt nu toch weer wat terug.

Wedden

Meer odds

De clubleiding van Vitesse hoopt Linssen langer binnenboord te houden, meldt Omroep Gelderland. "Als een club zo voor jou door het vuur wil gaan, laat je dat niet zo maar links liggen", legt Linssen uit tegenover het eerdergenoemde medium. "Bovendien heb ik zo'n goed gevoel bij Vitesse dat ik de gesprekken zeker aanga. De geluiden zijn heel goed. Ja, het is best reëel dat ik zou kunnen blijven. De deur doe ik dus zeker niet dicht."

Linssen vindt het zelf ook verrassend dat een vertrek bij Vitesse nu toch ineens niet zeker meer is. "En het is hartstikke moeilijk. Eens kijken over de grenzen, hoe is het ergens anders. Die optie staat zeker nog open. Nogmaals, ik vind het echt hartstikke moeilijk en we gaan wel zien wat de gesprekken uitwijzen."