LIVE: PSV simpel langs ADO, Twente wint verrassend van AZ (gesloten)

LIVE: PSV simpel langs ADO, Twente wint verrassend van AZ (gesloten)

15-02-2020 21:42 Laatste update: 21:42
229

AZ vervolgt zaterdag tegen FC Twente de jacht op Ajax, terwijl PSV tijdens de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag het goede gevoel na de 3-0 overwinning op Willem II hoopt vast te houden. Volg de wedstrijden van de nummer twee en vijf van de Eredivisie in dit liveblog.

AZ is na de bekeruitschakeling tegen NAC Breda (1-3) nog op twee fronten actief. Volgende week wacht in de Europa League de confrontatie met LASK Linz, maar eerst spelen de Alkmaarders in de Eredivisie op bezoek bij FC Twente, waar Wout Brama voor het eerst in 2020 weer in de wedstrijdselectie is opgenomen.

AZ staat drie punten achter op koploper Ajax en kan dus op gelijke hoogte komen bij winst in Enschede. Ajax speelt later dit weekend nog wel thuis tegen RKC Waalwijk. FC Twente staat op de dertiende plek in de Eredivisie.

PSV heeft na de 3-0 overwinning op Willem II eindelijk weer een rustige week achter de rug. Zaterdagavond gaat het op bezoek bij ADO Den Haag, waar het vorig seizoen nog met 0-7 won. PSV staat momenteel vijfde in de Eredivisie.