Bergwijn rijdt bijna 80 kilometer te hard en moet zich melden bij de rechter

Bergwijn rijdt bijna 80 kilometer te hard en moet zich melden bij de rechter

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 12:18do 20-02-2020 om 12:18

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 12:35do 20-02-2020 om 12:35

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Strafzaak voor oud-PSV'er Bergwijn
Steven Bergwijn moet zich verantwoorden voor de rechter. Aanleiding is dat de oud-PSV'er in augustus 147 kilometer reed waar wisselend 50 tot 70 kilometer is toegestaan. Dat melden Omroep Brabant en het Eindhovens Dagblad. Bergwijn werd rond half vier 's nachts geflitst op de Boschdijk, een paar uur na de Europa League-wedstrijd tegen FK Haugesund, waarin hij scoorde.

Bergwijn moest donderdagochtend voor de kantonrechter verschijnen, maar was daar niet aanwezig. Hij zit momenteel in Londen. Bergwijn speelde woensdag met Tottenham Hotspur de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig (0-1 verlies). Bergwijn kan een flinke boete verwachten voor veel te snel rijden. De kans bestaat dat Bergwijn niet alleen een flinke geldboete krijgt, maar ook zijn rijbewijs in moet leveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws