'Meerdere Eredivisie-clubs op tribune voor NAC Breda-verdediger Van Hecke'

'Meerdere Eredivisie-clubs op tribune voor NAC Breda-verdediger Van Hecke'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 07:31wo 26-02-2020 om 07:31

NAC Breda-speler Jan Paul van Hecke staat in de belangstelling van FC Utrecht en FC Groningen. De jonge verdediger (19) maakt indruk in het Rat Verlegh Stadion en de eerste Eredivisie-club dient zich dus al aan.

Dat meldt BN DeStem. Met goede optredens in de bekerwedstrijden tegen PSV en AZ heeft Van Hecke een vaste plek afgedwongen in de achterhoede van NAC. Niet alleen Utrecht en Groningen, maar ook andere clubs uit de Eredivisie zouden al interesse getoond hebben.

Tegen Almere City zaten scouts van Utrecht en Groningen al op de tribune om het talent te bekijken. Van Hecke liet meteen een goede indruk achter, hij benutte een penalty en vocht pittige duels uit met Almere City-aanvaller Thomas Verheydt. Ook AZ heeft interesse in de verdediger.

In het seizoen 2017/2018 speelde Van Hecke als zeventienjarige nog in de hoofdklasse bij Goes, maar na een jaar bij NAC Onder 19 en een halfjaar op de bank heeft hij zich nu in het eerste elftal van NAC gevochten. Het contract van Van Hecke loopt nog twee jaar door, waardoor NAC een transfersom kan ontvangen voor de verdediger. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws