Danilo door het stof na shirtjes ruilen met Deyverson: 'Zal me niet weer gebeuren'

Danilo door het stof na shirtjes ruilen met Deyverson: 'Zal me niet weer gebeuren'

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 22:47za 29-02-2020 om 22:47

Danilo Pereira heeft zich verontschuldigd na de opmerkelijke hoofdrol die hij greep tijdens zijn Europese debuut namens Ajax. De twintigjarige Braziliaan kwam donderdagavond tot scoren tegen Getafe, maar baarde ook opzien door shirtjes te wisselen met landgenoot Deyverson.

De Getafe-spits groeide tijdens het heenduel uit tot meest gehate Getafe-speler: na zijn doelpunt juichte hij opzichtig voor het uitvak en stortte hij ter aarde, nadat hij door een aansteker werd geraakt. Dat Danilo – nota bene tijdens de wedstrijd – uitgerekend met hem shirtjes ruilde, schoot bij veel Ajax-fans dan ook in het verkeerde keelgat.

Eén van hen berispte Danilo via Twitter, nadat de Braziliaan een foto van de wedstrijd had gedeeld via social media. 'Danilo, het heeft veel fans pijn gedaan dat je voor het oog van de camera shirtjes hebt geruild met Deyverson. Als je dat niet besefte, maak dan een statement', klonk het. De jonge Ajacied nam deze kritiek ter harte. 'Ik wil hiervoor mijn excuses aanbieden. Dit zal me niet nog eens overkomen', reageerde hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws