Clásico-vuurtje opgepookt: Barça slaat terug naar Courtois na Messi-uitspraak

Clásico-vuurtje opgepookt: Barça slaat terug naar Courtois na Messi-uitspraak

Gepubliceerd: zondag 1 maart 2020 om 15:12zo 01-03-2020 om 15:12

Laatste update: zondag 1 maart 2020 om 15:14zo 01-03-2020 om 15:14

Thibaut Courtois heeft onbedoeld de aandacht op zich gevestigd in de aanloop naar El Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona. De Belgische doelman liet zich uit over Lionel Messi en dat viel verkeerd bij het mediateam van Barça.

Courtois blikte deze week in een interview met Eleven Sports vooruit op de Spaanse kraker tegen Barça. Bang voor Lionel Messi is hij niet. "Ik ben daar niet echt meer mee bezig", liet de doelman weten. "Vroeger toen ik met Atlético Madrid de eerste keer in Camp Nou speelde tegen al die sterren, was ik er wel mee bezig. Als je er dan niet mee bezig bent, dan is er iets mis."

"Maar nu is het een speler zoals een andere voor mij", voegt Courtois eraan toe. "Ik heb er geen nachtmerries over, totaal niet. We bestuderen hem alsof hij een speler van Celta of Levante is, het is niets anders."

De uitspraken van Courtois schoten in het verkeerde keelgat bij het mediateam van Barcelona, dat hem met een video op het officiële Twitter-account van repliek heeft gediend. In de video worden alle doelpunten die Messi tegen Courtois maakte op een rij gezet: negen stuks in vijftien wedstrijden. Real en Barça trappen om 21.00 uur af in Madrid.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws