Opvallende hoofdrol in Arnhem voor Grot: 'Het is zeker niet fijn'

Opvallende hoofdrol in Arnhem voor Grot: 'Het is zeker niet fijn'

Gepubliceerd: zaterdag 7 maart 2020 om 22:46za 07-03-2020 om 22:46

Voor Jay-Roy Grot was het thuisduel van Vitesse met FC Twente er één van uitersten. De aanvaller werd uitgefloten toen hij als invaller in het veld kwam, maar na zeventig minuten werd hij door diezelfde Arnhemse fans bejubeld.

Grot maakte met een machtige solo de enige treffer van de wedstrijd. "Ik ben al vaker uitgefloten hier. Daar had ik in het begin veel moeite mee. Maar de trainer en het team hebben mij gezegd dat ik het lekker moest laten gaan", zegt de Arnhemmer tegen Omroep Gelderland. "Dat heb ik geprobeerd en dan mag ik nu de winnende binnen schieten."

Dat neemt niet weg dat het uitfluiten Grot pijn doet. "Het is zeker niet fijn, maar ik heb het wel langs me neer kunnen leggen. Ik heb al een tijdje nu een mental coach waar ik heel intensief mee bezig ben. Dat leidt me af van de dingen die om mij heen gebeuren. Daarnaast train ik hard. En dat ik nu scoor doet ook veel met mijn zelfvertrouwen, echt. Ik heb vaak gedroomd van zo'n moment."

Grot wil het geen revanche op de Vitesse-aanhang noemen. "Het is gewoon een goal waar ik heel blij mee ben." Lang kon hij er niet van genieten, want hij liep meteen een blessure op. "Ik wilde juichend naar mijn familie, maar ik kon niet zover komen. Mijn knie deed pijn en werd stijf. Ik kon echt niet verder."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws