Gewilde Ruiz laat Napoli wachten na interesse: 'Geïnformeerd naar zijn situatie'

Gewilde Ruiz laat Napoli wachten na interesse: 'Geïnformeerd naar zijn situatie'

Gepubliceerd: zaterdag 21 maart 2020 om 12:11za 21-03-2020 om 12:11

Fabián Ruiz heeft de gesprekken over een nieuw contract bij SSC Napoli Napoli uitgesteld tot na het huidige seizoen, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer. De international van Spanje kan rekenen op interesse van de absolute top uit zijn geboorteland.

Onder meer FC Barcelona en Real Madrid zouden interesse hebben in de 23-jarige Ruiz, die voorlopig dus geen nieuwe handtekening gaat zetten in Napels. "We hebben de contractverlenging voor nu geparkeerd tot na dit seizoen", citeert het Spaande AS de zaakwaarnemer van Ruiz.

De zaakwaarnemer kan niet ontkennen dat Ruiz in de belangstelling van grote clubs staat. "Het is duidelijk dat er veel belangrijke clubs hebben geïnformeerd naar hem en zijn situatie. Dat hebben we Napoli verteld. Maar Fabián moet nu aan Napoli denken en het is logisch dat deze dingen gebeuren nadat hij de beste speler was op het EK Onder-21 en drie goede seizoenen heeft gehad."

Ruiz maakte in de zomer van 2018 de overstap van Real Betis naar Napoli, waar de international nu nog tot 2023 onder contract staat. Vooralsnog kwam hij tot 72 officiële duels voor de Italianen en wist hij tien keer te scoren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Serie A SSC Napoli

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws