PSV troefde Napoli en Fenerbahçe af: Hun vasthoudendheid maakte het verschil

PSV troefde Napoli en Fenerbahçe af: "Hun vasthoudendheid maakte het verschil"

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 11:18za 28-03-2020 om 11:18

Laatste update: zaterdag 28 maart 2020 om 11:41za 28-03-2020 om 11:41

Zaakwaarnemer Gianluca Di Domenico bekrachtigde eind januari de huurtransfer van zijn cliënt Ricardo Rodríguez, die tijdelijk van AC Milan naar PSV verkaste. De Zwitser prijst de vasthoudendheid van PSV, dat wekenlang bezig was met de transfer.

De 71-voudig international van Zwitserland had namelijk meerdere ijzers in het vuur, vertelt Di Domenico aan Calciomercato. "We hebben altijd open kaart gespeeld met John de Jong (de technisch directeur van PSV, red.), die in januari naar Milaan kwam. We konden nog geen beslissing nemen, want Napoli had ook interesse: dat was interessant voor Ricardo, want dan kon hij in Italië blijven. Ook Fenerbahçe deed veel moeite voor hem."

PSV was echter de lachende derde en won uiteindelijk de slag. "Zij gaven niet op. Hun vasthoudendheid maakte het verschil", deelt Di Domenico complimenten uit. "Ricardo wilde naar een club die er alles aan deed om hem binnen te halen. Dat was bij PSV het geval."

Rodríguez maakte op 2 februari zijn Eredivisie-debuut in de topper tegen Ajax. Sindsdien speelde hij mee in alle Eredivisie-wedstrijden namens PSV, totdat de competitie stil werd gelegd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws