Van Polen verbijsterd door bericht over 'opstand': Die gozer spoort niet, joh

Van Polen verbijsterd door bericht over 'opstand': "Die gozer spoort niet, joh"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 18:58do 02-04-2020 om 18:58

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen heeft met verbazing kennisgenomen van het artikel van De Telegraaf, waarin gesteld wordt dat de captains wilden dat het seizoen per direct beëindigd zou worden. De verdediger uit Harderwijk wist echter van niets.

VVCS-woordvoerder Evgeniy Levchenko sprak zich al uit tegen het artikel en krijgt bijval van Van Polen. "Ik donderde niet achterover, want ik lag in bed naast mijn vrouw", opent hij met een knipoog in gesprek met VTBL. "Maar ik vond het wel verbazingwekkend. Ik heb wat aanvoerders gesproken, maar niemand heeft iemand van De Telegraaf aan de lijn gehad, dat wij er zo over dachten."

Van Polen sluit niet uit dat 'twee à drie aanvoerders' contact hebben gehad met De Telegraaf. "Maar ik begrijp het totaal niet. Hoe kan iemand dat zo verzinnen?", spreekt hij zijn verbazing uit. De collega's van de PEC-captain waren net zo verbijsterd. "Ik heb er zes, zeven gesproken. Die hadden allemaal zoiets: die gozer spoort niet, joh. Oprecht geen idee waar dit vandaan komt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws