'Mijn hond heeft geluk dat hij een mannetje is, anders zou ik erop duiken, hahaha'

'Mijn hond heeft geluk dat hij een mannetje is, anders zou ik erop duiken, hahaha'

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2020 om 17:34za 04-04-2020 om 17:34

Brahim Darri speelt sinds afgelopen zomer voor de Turkse tweededivisionist Fatih Karagümrük en moest aanvankelijk 'gewoon' doorspelen na de uitbraak van het coronavirus. Inmiddels is ook Turkije in lockdown en beginnen de muren op Darri af te komen.

De 25-jarige vleugelaanvaller uit Amersfoort zit 'opgesloten' in zijn woning in Istanbul. "Ik ben vrijgezel en niemand kan deze kant op komen", vertelt hij aan VTBL. "Ik begin langzamerhand wel een beetje gek te worden." Zijn hond Simba houdt Darri momenteel gezelschap. "Hij heeft geluk dat hij een mannetje is. Als het een vrouwtje was, was ik erop gedoken, hahaha."

De buitenspeler hoopt dat zijn zaakwaarnemer Ali B. uitkomst kan bieden. "Hij heeft wel connecties hier. Ik heb een Nederlands paspoort en ik hoop die kant op te kunnen. Mijn familie zit daar en de ramadan komt er ook aan. Dan zal het wel beter zijn."

Darri was tot medio maart nog in training, terwijl vrijwel overal in Europa de competities stil waren gelegd. "Ik had contact met Oussama Idrissi en Lerin Duarte. Iedereen zei: we zijn gestopt. Maar ze zagen mij via Snapchat gewoon trainen. Ze zeiden: wat is dat, joh? Ik zei: ja, die Erdogan is nergens bang voor... Maar nu is het wel heftig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws