Van der Sar sluit arbitragezaak over Nouri niet uit: 'Zou zonde zijn'

Van der Sar sluit arbitragezaak over Nouri niet uit: 'Zou zonde zijn'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 20:01ma 06-04-2020 om 20:01

Edwin van der Sar sluit een arbitragezaak over Abdelhak Nouri niet uit. Khalid Kasem, die onlangs een boek over Nouri uitbracht en twee weken geleden aanschoof bij De Wereld Draait Door, zei dat het wellicht beter is als een derde partij zich buigt over de situatie. De zaak rond Ajax en Nouri loopt al een tijdje.

Van der Sar is het niet eens met het beeld dat de relatie tussen Ajax en de familie Nouri bekoeld is. "We hebben voor mijn gevoel juist heel warm en goed contact met de familie Nouri", vertelt Van der Sar aan De Telegraaf. "We hebben aansprakelijkheid erkend en willen tot een oplossing komen. We willen dat netjes en respectvol doen."

Maar toch bestaat de mogelijkheid dat er een arbitragezaak komt. "Het klopt dat dit een optie is", zegt de algemeen directeur van Ajax. "Maar het zou erg zonde zijn als we er niet samen uitkomen."

Van der Sar benadrukt dat de band tussen Ajax en de familie Nouri goed is. De middenvelder, die onlangs 23 jaar werd, wordt regelmatig bezocht. "Er gaan meerdere mensen van Ajax langs bij Abdelhak en we zijn de familie dankbaar dat ze die mogelijkheid geven. Ik heb sowieso heel veel respect voor ze hoe ze met Abdelhak en de hele situatie omgaan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws