Ajax lijkt transferslag te verliezen: 'Ja, we waren dicht bij een akkoord'

Ajax lijkt transferslag te verliezen: 'Ja, we waren dicht bij een akkoord'

15-04-2020 10:26 Laatste update: 10:41
60

Ajax lijkt achter het net te vissen bij Nikola Iliev. Het Bulgaarse toptalent (15) staat op het punt Botev Plovdiv te verruilen voor Internazionale.

Dat laat zijn zaakwaarnemer Kaloyan Ivanov weten aan Novapress. Iliev stond in de belangstelling van 'half Europa' en Ajax leek goede papieren te hebben, maar Internazionale lijkt de slag om het vijftienjarige talent in zijn voordeel te beslissen. De Italiaanse grootmacht legt op dit moment de laatste hand aan de transfer.

"Ja, we waren dicht bij een akkoord met Ajax, maar uiteindelijk waren er veel meer clubs geïnteresseerd in Nikola", aldus Ivanov. "Ik hoef ze niet allemaal te herhalen, maar het waren grote clubs. Ook Levski Sofia, CSKA Sofia en Ludogorets waren in de markt. Nikola gaat echter het liefst naar het buitenland."

Het is de bedoeling dat Iliev in de zomer Botev Plovdiv verruilt voor Internazionale. De nummer drie van de Serie A had de aanvallende middenvelder eigenlijk al vast willen leggen, maar door de uitbraak van het coronavirus was dat onmogelijk.