Ndayishimiye: 'Een transfer mocht niet, dan hoef je er ook niet mee bezig te zijn'

Ndayishimiye: 'Een transfer mocht niet, dan hoef je er ook niet mee bezig te zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 9 mei 2020 om 15:59za 09-05-2020 om 15:59

Mike Trésor Ndayishimiye zette zichzelf afgelopen seizoen in de etalage, maar maakt zich niet druk over eventuele transfers. De twintigjarige Willem II-revelatie wil vooral weer voetballen en lijkt dat komend seizoen 'gewoon' in Tilburg te gaan doen.

Tijdens de eerste seizoenshelft werd hij al in het geruchtencircuit aan diverse clubs gelinkt, maar Ndayishimiye wist dat hij het seizoen sowieso bij Willem II af zou maken. "Ik speelde aan het begin van het seizoen een paar wedstrijden voor NEC. Dus reglementair mocht ik niet eens voor andere clubs uitkomen. Dan hoef je je er ook niet mee bezig te houden. Nu zijn er andere prioriteiten", doelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad op de huidige coronacrisis.

De dribbelaar uit Antwerpen werd aanvankelijk op huurbasis overgenomen door Willem II en zal per 1 juli definitief overstappen. "Op het moment dat ik al met andere clubs in verband gebracht werd, had Willem II de optie in de huurovereenkomst met NEC nog niet eens gelicht", aldus Ndayishimiye, die voorlopig van plan is om zijn toekomstige Willem II-contract uit te dienen. Hij heeft het namelijk uitstekend naar zijn zin in het Koning Willem II Stadion. "Dat is op het veld denk ik wel te zien geweest."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Ndayishimiye al rijp voor een Nederlandse topclub?

(2294 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws