Duidelijke taal van Magallán: 'Overeenkomst van een jaar, daarna terug naar Ajax'

Duidelijke taal van Magallán: 'Overeenkomst van een jaar, daarna terug naar Ajax'

10-05-2020 22:15 Laatste update: 23:38
64

Lisandro Magallán keert na het huidige seizoen terug bij Ajax. Dat geeft de Argentijnse verdediger, die op het moment op huurbasis bij Deportivo Alavés speelt, zelf aan.

Het is vanwege het coronavirus nog niet duidelijk wanneer Magallán terugkeert naar Amsterdam, maar dat het gaat gebeuren staat volgens de verdediger vast. "Het is een overeenkomst van een jaar en daarna keer ik terug naar Ajax", stelt de verdediger in gesprek met TNT Sports. "Door het coronavirus is het lastiger om te bepalen wanneer dat gaat gebeuren."

Magallán begint met zijn huidige club Alavés maandag weer aan de trainingen op het complex van de club. "We gaan nu het laatste stadium in", geeft de Argentijnse verdediger aan. "De trainer heeft ons verteld dat we het stap voor stap gaan benaderen. Het is niet goed om ineens van 0 naar 100 te gaan."

Magallán maakte in januari 2019 de overstap van Boca Juniors naar Ajax, maar wist in Amsterdam nog niet te overtuigen. In La Liga speelde hij dit seizoen elf wedstrijden, waarin hij één doelpunt wist te maken.