Bizot, Berghuis en Dessers mogelijk de klos: EvhJ-stemming nadert ontknoping

Bizot, Berghuis en Dessers mogelijk de klos: EvhJ-stemming nadert ontknoping

17-05-2020 11:30
33

Nog 24 uur en dan is het VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar bekend. Maar tot die tijd heb je nog de kans om jouw favoriete speler in het sterrenteam van het afgebroken seizoen 2019/2020 te krijgen.

Het goede nieuws is: alles ligt nog open. Andre Onana heeft op dit moment de beste papieren voor een plek onder de lat, maar Justin Bijlow en Marco Bizot zijn nog niet gezien. Achterin is het vooral op de linksbackpositie spannend. Owen Wijndal hijgt koploper Nicolás Tagliafico in de nek.

Bij de controlerende middenvelders is het zelfs stuivertje wisselen tussen Lisandro Martínez en Teun Koopmeiners, terwijl de twee aanvallende middenvelders wel vast lijken te staan. De mensen die Steven Berghuis een plek in het Elftal van het Jaar gunnen moeten snel zijn, want de Feyenoorder raakt achterop bij Hakim Ziyech.

In de strijd tussen de linksbuitens gaat Quincy Promes aan de leiding, maar Oussama Idrissi en Luis Sinisterra zijn met een zetje in de goede richting weer terug in de race. Myron Boadu heeft in de spits nog last van Donyell Malen, Dusan Tadic en Cyriel Dessers.

Let op: maandag om 11.30 uur maken we het VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar bekend. Om 11.00 uur sluiten de stembussen. Dit is dus je laatste kans om nog invloed uit te oefenen.