Real Madrid-troef werkt averechts: 'Nee, bedankt. Ik vind Sergio Ramos maar niks'

Real Madrid-troef werkt averechts: 'Nee, bedankt. Ik vind Sergio Ramos maar niks'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 11:18zo 31-05-2020 om 11:18

Laatste update: zondag 31 mei 2020 om 11:50zo 31-05-2020 om 11:50

Harvey Elliott (17) staat te boek als dé groeibriljant van Liverpool, maar voor zijn move van Fulham naar Anfield kon hij ook rekenen op belangstelling van Real Madrid. Het inzetten van Sergio Ramos als 'geheim wapen' pakte echter anders uit dan gedacht.

Het Engelse medium The Athletic doet zondag uit de doeken hoe Ellliott in de zomer van 2019 werd gepaaid door Real Madrid. Het Engelse toptalent reisde af naar de Spaanse hoofdstad en kreeg een rondleiding in Estadio Santiago Bernabéu. Bij een tour over het trainingscomplex orkestreerde Real een ontmoeting met Ramos.

Elliott zag dat echter niét zitten. "Nee, bedankt", wordt hij geciteerd. "Ik vind hem maar niks, na wat hij Mo Salah aandeed." Elliott doelt daarmee op de beruchte overtreding van Ramos op Salah in de Champions League-finale van 2018, waardoor de Liverpool-ster werd uitgeschakeld en in tranen het veld moest verlaten. Elliott zag het incident als Liverpool-fan vanaf de tribune gebeuren. Hij kwam na zijn Liverpool-transfer zeven keer in actie voor The Reds.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws