'Brands laat ervaren Everton-held (35) voor zijn veertiende seizoen bijtekenen'

'Brands laat ervaren Everton-held (35) voor zijn veertiende seizoen bijtekenen'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 21:14wo 03-06-2020 om 21:14

Leighton Baines weet maar niet van ophouden. De linksback van Everton staat op het punt om zijn verblijf bij The Toffees met een seizoen te verlengen. Dat zou zijn veertiende voetbaljaargang voor de club uit Liverpool betekenen.

De 35-jarige back kwam dertien jaar geleden voor zes miljoen pond binnen bij Everton en ontwikkelde zich op Goodison Park tot clubicoon. Baines is ook nog niet van plan om ermee te stoppen, want Sky Sports weet te melden dat het aflopende contract van de linkspoot met één seizoen verlengd zal worden.

De Engelsman is geen vaste waarde meer in het elftal van trainer Carlo Ancelotti. Lucas Digne krijgt meestal de voorkeur als linksback, maar de ervaring van Baines beweegt directeur voetbalzaken Marcel Brands er alsnog toe om contractverlenging in gang te zetten.

Op dit moment staat Baines op 417 competitiewedstrijden voor The Toffees en daarmee staat hij dertiende op de lijst van spelers met de meeste wedstrijden voor Everton. Door de aanstaande contractverlenging kan hij nog wat gaan stijgen op die ranglijst.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws