'Zes NAC-spelers op uitgelekte e-mail: totale vraagprijs 1,7 miljoen euro'
Dogan en Van Hooijdonk

'Zes NAC-spelers op uitgelekte e-mail: totale vraagprijs 1,7 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2020 om 13:19wo 17-06-2020 om 13:19

Laatste update: woensdag 17 juni 2020 om 13:45wo 17-06-2020 om 13:45

De namen van zes NAC Breda-spelers prijken op een uitgelekte e-mail van makelaarsbedrijf Sports Consulting, die momenteel rondgaat in voetballand. Ook het lokale medium BN DeStem heeft de correspondentie in handen gekregen.

De zes – allen in het bezit van een tot 2021 doorlopend contract – worden door Sports Consulting aangeprezen bij clubs in binnen- en buitenland, inclusief vraagprijs. Centrale verdediger Nacho Monsalve moet 350 duizend euro kosten, werd eerder deze week al duidelijk. Aanvallende middenvelder Huseyin Dogan legt het meeste gewicht in de schaal: zijn prijskaartje is bepaald op zes ton.

Linksback Jethro Mashart een aanvallers Joshua Bohui en Sydney van Hooijdonk zijn getaxeerd op 250 duizend euro, terwijl NAC voor middenvelder Marwin Reuvers geen transfersom hoeft. Volgens BN DeStem hoeven geïnteresseerde clubs overigens geen poging meer te wagen voor Van Hooijdonk: trainer Peter Hyballa wil de zoon van Pierre van Hooijdonk graag binnenboord houden.

NAC-directeur Tom Van Den Abbeele kijkt niet op van het e-mailverkeer. "Zoals hem zijn er minstens honderd anderen die onze spelers bij een andere club proberen onder te brengen", vertelt hij over M'Voulé, de dienstdoende makelaar van Sports Consulting. "Hij is net als zoveel andere makelaars aan de slag. Hij is niet gemandateerd en werkt in eigen belang en dus niet voor de club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws