Chelsea maakt 'nice statement' met Ziyech: 'In elk geval heel positief'

Chelsea maakt 'nice statement' met Ziyech: 'In elk geval heel positief'

Gepubliceerd: zondag 21 juni 2020 om 11:44zo 21-06-2020 om 11:44

Frank Lampard is dolblij met de slagvaardigheid van Chelsea op de zomerse transfermarkt. Na Hakim Ziyech werd deze week Timo Werner gepresenteerd op Stamford Bridge, tot blijdschap van de manager.

Chelsea wil het gat met Liverpool en Manchester City dichten en zoekt zijn heil nadrukkelijk op de transfermarkt: Ziyech en Werner kostten ruim 90 miljoen euro - en naar verluidt blijft het daar niet. Kai Havertz (Bayer Leverkusen) en Ben Chilwell (Leicester City) staan ook op het lijstje. Lampard is happy met het werk van zijn collega's op Stamford Bridge.

"Ik wil hetzelfde als Roman Abramovich (eigenaar Chelsea, red.)", reageert de Chelsea-manager op een persconferentie. "We hebben nu zaken gedaan die ons hopelijk zullen verbeteren voor volgend seizoen. We willen door. Dit is in elk geval heel positief. Wij zijn Chelsea, wij willen het gat dichten en de transfers van Werner en Ziyech zijn nice statements."

Lampard moest het in zijn eerste seizoen stellen met een piepjong elftal, maar ligt op koers voor een Champions League-ticket. Hij beseft dat de druk volgend seizoen groter zal zijn. "Dat is logisch. We weten dat de achterstand op Liverpool en Manchester City groot is, maar er is helemaal niets mis met een beetje extra druk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws