Maldini van De Koel wil nog door na carrière van 17 jaar: 'Onkruid vergaat niet'

Maldini van De Koel wil nog door na carrière van 17 jaar: 'Onkruid vergaat niet'

Gepubliceerd: woensdag 24 juni 2020 om 14:57wo 24-06-2020 om 14:57

Laatste update: woensdag 24 juni 2020 om 14:59wo 24-06-2020 om 14:59

Niels Fleuren debuteerde in december 2003 (!) al als prof en heeft er zeventien jaar later nog altijd geen genoeg van. De inmiddels 33-jarige verdediger loopt uit zijn contract bij TOP Oss en wacht nu rustig op een nieuwe club.

TOP gaat voorlopig geen nieuw contract aanbieden en kan op begrip van de routinier rekenen. "TOP heeft twaalf spelers. De club zoekt nog een spits en rechtsback. Het zou raar zijn als de club mij dan een contract aanbiedt. Dat zou voor mij ook verkeerd voelen", vertelt Fleuren – die tussen 2003 en 2016 uitgroeide tot De Maldini van De Koel – aan de Gelderlander. De nummer 16 van de Keuken Kampioen Divisie moet zuinig omgaan met zijn geld. "Ik kan begrijpen dat clubs kiezen voor jonge spelers. Die kunnen ze kneden en mogelijk met winst verkopen. Dat zal bij mij niet gaan", aldus Fleuren.

De linkspoot denkt echter dat hij nog steeds van waarde kan zijn, al dan niet in de Tweede of Derde Divisie. "Clubs weten wat ze aan mij hebben. Ik ben als onkruid dat niet vergaat", knipoogt hij. "Het liefste ga ik nog een jaar door." Mocht dat niet er niet meer in zitten, dan wil Fleuren zijn studie benutten en aan de slag gaan in de 'financiële wereld'. "Als ik dit jaar niet stop met profvoetbal dan volgend jaar wel, of het jaar erna. Ik ben niet afhankelijk van het betaald voetbal, kan ook door op lager niveau. In de eerste divisie kan ik me sowieso niet binnenspelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws