'In overleg met de clubs is besloten mijn contract bij FC Twente te beëindigen'

'In overleg met de clubs is besloten mijn contract bij FC Twente te beëindigen'

25-06-2020 10:10
23

Keito Nakamura vertrekt één jaar eerder dan gepland bij FC Twente. De Enschedese club maakt donderdag bekend dat de Japanse aanvaller, die voor twee seizoenen werd gehuurd van Gamba Osaka, zijn loopbaan voortzet bij Sint-Truidense VV uit België.

Nakamura (20) kwam vorig jaar over van Gamba Osaka. Na een bemoedigende start met vier goals raakte hij na de winterstop op een zijspoor. "In overleg met de clubs is besloten mijn contract bij FC Twente te beëindigen", laat Nakamura weten op de Twente-site.

"Hoewel ik maar één seizoen voor FC Twente heb gespeeld, voelde ik me hier elke dag gelukkig en geloofde ik dat ik gestaag groeide als voetballer. Ik ben er trots op dat ik mijn carrière in Europa bij FC Twente kon beginnen. De steun die ik hier gekregen heb waardeer ik erg en FC Twente zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben."

Volgend speelt Nakamura voor STVV. "Ik wil iedereen bij FC Twente bedanken en heel veel succes wensen in het nieuwe seizoen", besluit de Japanner. Toenmalig technisch directeur Ted van Leeuwen haalde Nakamura naar Twente en noemde het 'een klein wonder dat een club met zo weinig middelen zo'n groot talent binnenhaalt'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie