'Feyenoord doet er wel erg lang over om twee spelers te laten verlengen'

'Feyenoord doet er wel erg lang over om twee spelers te laten verlengen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 17:10za 27-06-2020 om 17:10

Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad plaatst zijn vraagtekens bij de onderhandelingen tussen Feyenoord en een aantal spelers. Het is de bedoeling dat Leroy Fer en Eric Botteghin verlengen, maar een akkoord is er nog altijd niet.

De club praat al enkele weken met de spelers. "Het duurt eigenlijk veel te lang voor twee spelers die alleen een contract moeten verlengen. Dat heeft natuurlijk met salaris te maken, maar ook met bepaalde voorwaarden", zegt Gouka bij FOX Sports. "Die spelers moeten genoegen nemen met minder, maar Feyenoord doet er voor een topclub wel erg lang over om twee spelers te laten verlengen. Dat stemt wel tot ontevredenheid."

"Ik heb begrepen dat Botteghin nu een aanbieding heeft gekregen waar hij weer over na moet denken. Met Fer wordt er ook nog gepuzzeld, die wil graag langer blijven maar geniet ook interesse uit het buitenland. Ik heb gehoord dat Feyenoord er vertrouwen in heeft dat het goedkomt, maar ze zijn nu al bijna zes tot acht weken hiermee bezig."

Feyenoord verlengde vrijdag wel het contract van Orkun Kökcü tot 2025.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws