Verrassend: technisch directeur al na half jaar weg bij Valencia

Verrassend: technisch directeur al na half jaar weg bij Valencia

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 22:50ma 29-06-2020 om 22:50

Na Albert Celades vertrekt ook César Sánchez bij Valencia. De technisch directeur heeft zijn taken per direct neergelegd. Dat meldt de club.

'De club bedankt hem voor zijn diensten en wenst hem succes in zijn professionele carrière', schrijft Valencia in een zakelijk persbericht op de clubsite. Sánchez tekende op 20 januari een 2,5 jarig contract bij Valencia, maar vertrekt dus nu alweer bij de club uit de sinaasappelstad.

Een reden voor zijn vertrek wordt niet gegeven. Volgens Spaanse media vertelde hij de spelersgroep van Valencia maandag nog dat Celades aan zou blijven als hoofdtrainer, maar eigenaar Peter Lim bleek andere plannen te hebben.

Eerder op maandag werd Celades ontslagen. Hij volgde in september Marcelino op als hoofdtrainer. Clubicoon Voro González maakt het seizoen af bij Valencia. Het seizoen 2019/2020 staat voor Valencia in het teken van onrust. Niet alleen zijn er twee hoofdtrainers vertrokken, ook de pas aangestelde technisch directeur is weg. Daarnaast staat Valencia op een teleurstellende achtste plaats in de Primera Division. De achtste finales van de Champions League werden wel bereikt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws