Jong Oranje komende interlands niet op Vijverberg: team trekt verder het land in

Jong Oranje komende interlands niet op Vijverberg: team trekt verder het land in

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 10:58vr 10-07-2020 om 10:58

Jong Oranje speelt op dinsdag 8 september in Almere tegen Jong Noorwegen, op 8 oktober neemt de ploeg het in Venlo op tegen Jong Gibraltar. De KNVB heeft na overleg met De Graafschap besloten de wedstrijden niet op De Vijverberg te spelen.

Beide wedstrijden zouden in eerste instantie in Doetinchem, de vaste uitvalsbasis van Jong Oranje, gespeeld worden. Ook de wedstrijd tegen Jong Wit-Rusland wordt niet gespeeld op De Vijverberg: de alternatieve locatie voor die wedstrijd is nog niet bekend.

De Graafschap wilde liever niet dat de interlands van Jong Oranje op De Vijverberg gespeeld zouden worden, aangezien er vanwege het coronavirus krapte in het speelschema van volgend seizoen is ontstaan. Mochten er wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie afgelast worden, dan wil de club flexibel kunnen zijn wat betreft inhaalwedstrijden.

"We hebben een goede en succesvolle tijd gehad op De Vijverberg. Namens Jong Oranje wil ik iedereen bij De Graafschap hier ook graag voor bedanken", geeft Jong Oranje-trainer Erwin van de Looi aan. "Voor ons is het nu natuurlijk ook mooi om weer met Jong Oranje het land in te gaan. In Almere is Jong Oranje nog nooit geweest en in 2007 was het de laatste keer in Venlo. Dit geeft ons de kans om ook aan de fans in deze steden van dichtbij te laten zien hoe goed we kunnen voetballen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws