Meunier pissig: 'Als het van hem afhing, speelde ik praktisch gratis voor PSG'

Meunier pissig: 'Als het van hem afhing, speelde ik praktisch gratis voor PSG'

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 10:38do 16-07-2020 om 10:38

Het komt niet meer goed tussen Thomas Meunier en Leonardo. De Belgische rechtsback, die Paris Saint-Germain transfervrij verruilt voor Borussia Dortmund, is woest op de technisch directeur van de Franse kampioen.

Meunier heeft vier succesvolle seizoenen achter de rug in Parijs, maar vertrekt deze zomer met de stille trom. Hij is verbolgen over het beeld dat van hem is geschetst in zijn laatste maanden als speler van PSG. "Leonardo heeft op geen enkel moment rekening gehouden met de overeenkomst met Dortmund, laat staan met wat ik wilde. Als het van hem had afgehangen, had ik praktisch gratis voor PSG gespeeld", foetert Meunier tegenover DPA.

Dortmund was bereid Meunier nog wat langer af te staan om hem de kans te geven de Champions League te winnen met PSG. Dat ging echter niet door - en dat is volgens de Belg niet zijn schuld. PSG zou hem via een brief uitdrukkelijk hebben gevraagd niet te komen trainen.

"Vervolgens werd mij telefonisch meegedeeld dat ik niemands weg nog mocht kruisen, omdat ik bezwarende zaken uit de doeken zou kunnen doen", aldus Meunier. "Het was een typisch geval van realiteitsverlies. Leonardo vertelde de Franse pers dat ik een contractverlenging afgewezen heb. Ik wil er echter duidelijk op wijzen dat dat niet klopt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws