Boskamp met Genee op bruiloft Van der Gijp: 'Wilfred was mager, maar lachte weer'

Boskamp met Genee op bruiloft Van der Gijp: 'Wilfred was mager, maar lachte weer'

17-07-2020 21:32 Laatste update: 22:11
39

De hoofdrolspelers van Veronica Inside waren donderdag weer eens in één ruimte. René van der Gijp vierde in Noordwijk het huwelijk met zijn partner Minouche, collega's Jan Boskamp, Wilfred Genee en Johan Derksen waren ook van de partij.

Dit leek na de veelbesproken racisme-uitzending van Veronica Inside ondenkbaar, maar Boskamp zag dat er wel 'een stap vooruit' werd gezet. "Wilfred was er ook en hij heeft het René gesproken", liet hij weten in de YouTube-rubriek Koffie met Boskamp. "Ik heb ook een beetje met Wilfred gesproken. Hij was wel mager, maar hij lachte eindelijk weer. Ik denk dat het lang geleden was dat hij gelachen had."

Of er een basis is gelegd voor een doorstart van Veronica Inside, zal nog moeten blijken. Het handhaven van het andere format is voor Derksen en Van der Gijp geen optie, al staat Van der Gijp wél open voor een andere invulling van de show. Het drietal keert in augustus terug op de buis voor de hervatting van de Champions League. Of Genee, Van der Gijp en Derksen daarna verder gaan met elkaar, zullen ze in onderling overleg moeten beslissen, liet producent Talpa eerder op de vrijdag weten.