Gullit en Sierd geïmponeerd door 'Tarzan': 'Je moet hem dat contract geven'

Gullit en Sierd geïmponeerd door 'Tarzan': 'Je moet hem dat contract geven'

Gepubliceerd: zondag 19 juli 2020 om 20:15zo 19-07-2020 om 20:15

Ruud Gullit en Sierd de Vos zijn diep onder de indruk van Sergio Ramos. De aanvoerder van Real Madrid was na de herstart van La Liga de grote animator bij Real Madrid, dat donderdagavond de landstitel pakte.

"Hij doet minder domme dingen", constateert El Sierd, die Ramos vergelijkt met Tarzan, bij Rondo. "Ramos gaat voorop in de strijd, heeft tien goals gemaakt in La Liga en veertien in alle competities, schiet vrije trappen en penalty's loepzuiver binnen en is een geweldig voorbeeld voor alle spelers."

"En hij vecht voor een nieuw contract, dat helpt ook", vult Gullit aan. De analist doelt daarmee op de lopende onderhandelingen tussen Real Madrid en Ramos. De aanvoerder (34) ligt nog één jaar vast. De Vos: "Hij heeft ontzettend zijn best gedaan om Real Madrid te overtuigen nog twee of drie jaar met hem door te gaan."

Voor Gullit is het een no-brainer. "Je moet hem dat contract geven, want de man is fit, hè. Ook tijdens de coronaperiode ging hij tekeer. Dat zijn voorbeeld. Ronaldo is ook zo'n voorbeeld. Als je bij een gozer in de ploeg komt die zo hard traint, ook buiten het veld, dan moet je wel mee."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws