Heracles heeft derde zomeraanwinst binnen: Hebben hem intensief gevolgd'

Heracles heeft derde zomeraanwinst binnen: "Hebben hem intensief gevolgd'

19-07-2020 20:36 Laatste update: 20:40
23

Heracles Almelo begint maandag met een kersverse aanwinst aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Noah Fadiga komt over van Club Brugge en tekent voor drie seizoenen.

Heracles heeft de komst van Fadiga zondagavond bevestigd via de officiële kanalen. De twintigjarige Belg, gehaald voor de rechtsbackpositie, speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Volendam en speelde zich in de kijker van Heracles. Hij sluit maandagochtend direct aan bij de eerste training van het seizoen.

"Heracles Almelo is een mooie en warme club. Ik ben blij om hier te zijn", reageert Fadiga op de website van zijn nieuwe club. "Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk dan ook uit naar de eerste training maandagochtend."

"Noah stond al lange tijd op onze radar", aldus technisch directeur Tim Gilissen. "We hebben hem intensief gevolgd. Noah past als offensieve rechtsback goed in onze speelwijze. We zijn dan ook blij dat hij kiest voor Heracles Almelo als volgende stap in zijn loopbaan. Met de komst van Noah is de positie rechts achterin weer volledig ingevuld naast de ervaren Tim Breukers en de revaliderende Navajo Bakboord."

Fadiga is de zoon van de Senegalese voetballer Khalilou Fadiga, die speelde voor onder meer Club Brugge, Internazionale, Bolton Wanderers en de nationale ploeg van Senegal. Heracles versterkte zich deze zomer al met Delano Burgzorg (was gehuurd) en Rai Vloet.