'Ajax is bereid om mee te werken, maar Dennis moet zelf beslissen wat hij wil'

'Ajax is bereid om mee te werken, maar Dennis moet zelf beslissen wat hij wil'

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 17:08do 23-07-2020 om 17:08

Dennis Johnsen heeft geen toekomst meer bij Ajax. De Noorse aanvaller staat op het punt om Amsterdam te verlaten en heeft aanbiedingen van clubs uit binnen- en buitenland, zo zegt zijn zaakwaarnemer Ouanis Akachar.

Op dit moment ligt Johnsen nog één jaar vast bij Ajax en dus is het moment gekomen om zijn contract te verlengen of hem te verkopen. De regerend landskampioen opteert voor het laatste en dus is Johnsen volgens zijn zaakwaarnemer op zoek naar een nieuwe club. "Er zijn wat opties in het binnen- en buitenland, maar het is aan ons, Dennis en zijn familie om te beslissen", zegt Akachar tegen Ajax Showtime. "Ajax is bereid om mee te werken."

Afgelopen seizoen speelde de Noor nog op huurbasis voor PEC Zwolle, maar een nieuw tijdelijk vertrek zit er niet in. "Hij denkt veel na over zijn toekomst, doet alles heel berekenend met zijn vader en zijn familie. Wij vinden dat hij nu moet focussen op één club. We zijn ervan overtuigd dat hij voor de juiste club moet kiezen om vervolgens nog grote stappen te maken in zijn carrière, want Dennis is een speler met potentie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws