FC Emmen heeft smaak te pakken: ook versterking nummer vier is binnen

FC Emmen heeft smaak te pakken: ook versterking nummer vier is binnen

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 09:18di 28-07-2020 om 09:18

Laatste update: dinsdag 28 juli 2020 om 09:31di 28-07-2020 om 09:31

FC Emmen heeft dinsdagochtend zijn vierde aanwinst voor het seizoen 2020/2021 gepresenteerd. Behadil Sabani vertrok afgelopen zomer transfervrij bij Borussia Mönchengladbach, trainde sindsdien mee in Drenthe en heeft nu een tweejarig contract ondertekend, met een optie op nóg een seizoen.

De twintigjarige Duitser met Kosovaarse roots is na Caner Cavlan, Lucas Bernadou en Simo Tibbling de vierde zomerse nieuweling. Net als Bernadou en Tibbling is Sabani gehaald als middenvelder.

De jeugdinternational van Duitsland is blij dat hij een contract in de wacht heeft kunnen slepen. "Tijdens de trainingen heb ik mijn stinkende best gedaan om het vertrouwen te winnen van de club en dat wordt nu beloond", vertelt hij aan de FC Emmen-kanalen. "Ik ken mijn medespelers inmiddels al en ben blij dat ik nu een contract heb getekend."

FC Emmen houdt gezien het binnenhalen van de middenvelders mogelijk rekening met een vertrek van uitblinker Sergio Peña. De Peruviaanse spelmaker werd in Spanje al gelinkt aan Villarreal en Granada, al heeft Emmen vooralsnog geen concreet aanbod ontvangen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws