Volgende transfer in Kerkrade: 'Terug naar waar Roda hoort: in de Eredivisie'

Volgende transfer in Kerkrade: 'Terug naar waar Roda hoort: in de Eredivisie'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 09:47do 30-07-2020 om 09:47

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 09:51do 30-07-2020 om 09:51

Niek Vossebelt speelt volgend seizoen in het shirt van Roda JC. De middenvelder komt over van Almere City en gaat met de club uit Kerkrade strijden om promotie naar de Eredivisie.

Dat maakt Roda JC via een ludiek filmpje bekend. "De komende twee jaar ga ik in dit mooie stadion strijden om Roda terug te krijgen waar het hoort: in de Eredivisie", laat Vossebelt weten. Hij tekent een contract voor twee seizoenen bij de club uit Limburg.

Technisch directeur Jeffrey van As is tevreden. "We zijn blij met de komst van Niek", vertelt hij op de clubwebsite. "Het is een fysiek sterke middenvelder, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan. Hij heeft reeds bewezen dat hij een doelpunt kan maken; in zijn periode bij FC Den Bosch was hij erg trefzeker. We hopen dat hij óók in Kerkrade veel doelpunten en assists gaat maken."

Vossebelt speelde in het verdene voor onder meer PEC Zwolle, Willem II, FC Emmen, FC Den Bosch en Almere City. Hij kwam veertig keer in actie in de Eredivisie en 235 keer in de Keuken Kampioen Divisie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws